Krieltjes met Lambertus' Knoflooksaus

Krieltjes met Lambertus' Knoflooksaus

Omschrijving

De combinatie van pure zachte nieuwe aardappeltjes met vliesachtig schilletje met Lambertus' Home Made Knoflooksaus maakt dit gerecht even simpel als goddelijk.

Kun je geen krieltjes meer bestellen? Bestel dan 2,5 kg gewone nieuwe aardappelen en zoek daar de kleintjes uit. Zo kom je er ook :-)

Bereidingswijze

  • Was de krieltjes en kook ze in 15 - 20 minuten gaar.

  • Maak ondertussen de knoflooksaus: 1 flinke eetlepel mayonaise, 2 gewone eetlepels volle yoghurt, knijpje citroensap, scheut a-hornsiroop, 1 grote geperste knoflookteen en wat peper en zout goed door elkaar roeren.

  • Giet de aardappelen af, verdeel over 4 borden en drizzle de knoflooksaus erover heen. Maak af met tuinkers. Smakelijk!

Serveertip: ook heerlijk met een simpele groene salade en een zacht gekookt eitje. Zalm erbij schijnt lekker te zijn volgens de kinderen :-)

Recept en foto: Lambertus