Aardappeltjes met Lambertus' Knoflooksaus

Aardappeltjes met Lambertus' Knoflooksaus

Omschrijving

De combinatie van pure zachte nieuwe aardappeltjes met vliesachtig schilletje met onze favoriete Home Made knoflooksaus maakt dit gerecht even simpel als goddelijk.

Bereidingswijze

  • Was de krieltjes (of de kleinste aardappelen uit de zak) en kook ze in 15 - 20 minuten gaar.

  • Maak ondertussen de knoflooksaus: 1 flinke eetlepel mayonaise, 2 gewone eetlepels volle yoghurt, knijpje citroensap, scheut a-hornsiroop, 1 grote geperste knoflookteen en wat peper en zout goed door elkaar roeren.

  • Giet de aardappelen af, verdeel over 4 borden en drizzle de knoflooksaus erover heen. Maak af met tuinkers. Smakelijk!

Serveertip: ook heerlijk met een simpele groene salade en een zacht gekookt eitje. Asperges met zalm erbij is natuurlijk ook heerlijk!

Recept en foto: Lambertus