Louisiana Traybake met gegrilde Kippenvleugels

Louisiana Traybake met gegrilde Kippenvleugels

Omschrijving

Zelf kruidenmixen maken is helemaal niet moeilijk. Een van mijn favorieten is Louisiana Cayun. Maak een dubbele of een tweedubbele portie, en bewaar de rest in een schone pot. Dan heb je je favoriete kruidenmix altijd op voorraad.

Receptuur & koken: Marie-Sophie
Fotografie: Mees van den Ekart
Grafische bewerking: Emiel
Samen zijn zij Wauw Factory

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
     
  2. Meng voor de cayunkruiden alle kruiden door elkaar.
     
  3. Was de aardappelen en halveer ze. Snijd de grote in vieren. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en de courgette in dikke plakken. Snijd vervolgens de rode ui in partjes.
     
  4. Meng alle groenten en aardappelen met een flinke scheut olijfolie en de cayunkruiden. Verdeel de groenten over een ovenschaal en rooster in 30 minuten in de oven. Schep halverwege om en voeg dan ook de kippenvleugels toe.
     
  5. Hak voor het serveren de peterselie grof en bestrooi de traybake ermee.