Low Carb Chinese Koolrolletjes met kipdijfilet

Low Carb Chinese Koolrolletjes met kipdijfilet

Omschrijving

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 ⁰C

  2. Breng een grote pan water aan de kook.

  3. Verwijder de buitenste bladeren van de Chinese kool, snijd een stuk van de onderkant van de chinese kool en haal de bladeren los. Blancheer de 12 grootste bladeren. Doe ze vervolgens in een kom koud water, giet af en laat uitlekken.

  4. Snijd de kipdijfilet in kleine blokjes.

  5. Verwarm een beetje olie in een grote koekenpan en bak de kipdijfiletblokjes 5 minuten, voeg de bloemkoolrijst toe en bak dit even mee. Schep de rode curry erbij en bak dit tot het begint te geuren. Blus af met de kokosroom.. Laat even pruttelen, haal daarna van het vuur.

  6. Verdeel de helft van de kipvulling over de bodem van de ovenschaal. Vulde koolbladeren elk met een paar schepjes van de kipvulling, rol op en leg in de ovenschaal.

  7. Bak de koolrolletjes ongeveer 25 minuten in de oven.