Omschrijving
De klassieke 'Mac and Cheese' is een typisch Amerikaans of Engels comfortfood. Macaroni met kaassaus overgieten, en dan in de oven nogmaals met kaas gratineren, liefst voor de tv opeten. Beetje 'fout' is ie wel, maar af en toe zondigen doen we allemaal...
Ik maakte deze hartverwarmende Mac 'n' Cheese met Aardpeer en 500 g Wilde Broccoli, da's heerlijk, maar ook wel duur :-) Je kunt ook gewone Broccoli of Bimi gebruiken, maar andere restjes groenten kunnen echter ook: witlof, zoete aardappel, paddestoelen, prei... eenvoud troef. En dan is jouw Mac 'n Cheese is ineens een heel stuk verantwoorder geworden :-)
Probeer ook te variëren met soorten kaas. Ben je gek op geitenkaas? Vervang dan de helft van de belegen kaas door geraspte geitenkaas.
Receptuur & koken: Marie-Sophie
Fotografie: Mees van den Ekart
Grafische bewerking: Emiel
Samen zijn zij Wauw Factory