Midden Oosterse Citrus Kruidenboter (kan vegan)

Midden Oosterse Citrus Kruidenboter (kan vegan)

Omschrijving

Dit recept is eigenlijk doodsimpel, maar ik wilde graag laten zien hoe je op een hele eenvoudige manier een mooie schaal met kruidenboter om te delen neerzet. Als je het liever hebt, kan je deze kruidenboter ook wél door elkaar mengen.

Wil je een minder vette dip? Vervang de boter dan door Griekse yoghurt of roomkaas.

Wil je dit recept vegan maken? Gebruik dan een veganistische smeerboter of een goede vierge olijfolie.

Receptuur & koken: Marie-Sophie
Fotografie: Mees van den Ekart
Grafische bewerking: Emiel
Samen zijn zij Wauw Factory

Bereidingswijze

  1. Spreid de boter uit op een plat bord. Maak er met de achterkant van een lepel mooie groeven in.
     
  2. Bestrooi de boter met de ingrediënten en pers het teentje knoflook erbovenuit. Hak de peterselie fijn en bestrooi de boter hier vlak voor het serveren mee.
     
  3. Geef het brood erbij. Eventueel is het ook lekker om het brood nog even te toasten.