Mini Naan-Pizza's (Vegan)

Mini Naan-Pizza's (Vegan)

Omschrijving

Receptuur & koken: Marie-Sophie
Fotografie: David
Grafische bewerking: Emiel
Samen zijn zij Wauw Factory

Bereidingswijze

  1. Hak de knoflook fijn. Roer de baking soda met de knoflook en een theelepel zout door de bloem en voeg de yoghurt toe. Roer tot het te dik wordt en kneed het verder tot een samenhangend deeg. Verdeel het deeg in 4 gelijke porties en rol uit tot ronde broodjes van 1 cm dik. Verhit een grillpan op het vuur. Wrijf de deegplakken in met olijfolie en grill ze in 3 minuten per kant gaar.
     
  2. Snijd de ui en paprika in reepjes. Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de groenten kort op hoog vuur aan. Breng op smaak met zout en peper.
     
  3. Beleg de naanbroodjes met de ketchup en verdeel de groenten erover. Maak af met de sesamzaadjes.