Was de paksoi. Snijd de bladeren in dunne reepjes, houd de groene reepjes apart van de witte.
Week de bami kruiden in een mok met kokend water.
Verhit 2 el olie in een grote wok en bak de witte paksoi reepjes. Als deze geslonken zijn en het vocht verdampt is, voeg je de groene reepjes toe en bak ze mee. Maak op smaak met een klein beetje zout.
Als de groente gaar is, voeg je de geweekte kruidenmix toe (giet overtollig water eerst af). Voeg dan ook 2 el ketjap manis toe.
Schuif de groenten naar de zijkanten van de wok zodat het middenstuk vrij is, giet er een klein beetje olie in en (werk nu snel) breek de eieren erboven en roer het ei met een spatel snel door elkaar zodat er roerei ontstaat. Als het ei gaar is, kan het door de andere groenten gemixt worden. Zet het vuur laag.
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tagliatelle af en meng het met de groentenmix.
Serveer met spicy trio kiemen.
Tip: Ook lekker met sambal.