Pizza met Groene Asperges

Pizza met Groene Asperges

Omschrijving

Een zelfgemaakte pizza in een handomdraai! Dankzij de verse biologische pizzabodems kun je binnen 30 minuten zelf super verse pizza's op tafel krijgen. Of het nou met alleen je favoriete kaas is, of een pizza met ananas of asperges; deze pizza's zullen in een mum van tijd op zijn!

Receptuur: Hjalmar Vogel

Fotografie: Hjalmar Vogel

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
     
  2. Rol de pizzabodems uit op een bakplaat
     
  3. Verdeel de tomatenblokjes/tomatensaus over de bodem
     
  4. Snij de asperges in schuine stukken, de knoflook en rode peper fijn, en meng deze in een kom met wat olijfolie
     
  5. Snij de rode ui in dunne ringen, en verdeel deze over de pizzabodem
     
  6. Rasp nu de oude kaas, verdeel de helft nu over de pizzabodem, en bewaar de helft hiervan in een bakje.
     
  7. Verdeel de asperges over de pizza, samen met de salami
     
  8. Verspreid nu het laatste beetje van de kaas over de pizza
     
  9. Plaats de pizza's in de voorverwarmde oven, en bak ze ongeveer in 15 minuten goudbruin

Eet smakelijk!