Myrthe’s Home Made Pompoen Naanbrood

Myrthe’s Home Made Pompoen Naanbrood

Omschrijving

Bereidingswijze

  1. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 170 graden.

  2. Maak de pompoen schoon en snijd in stukjes, verdeel over de bakplaat. Bak de pompoen gaar in 20-30 minuten. Laat een beetje afkoelen.

  3. Meng het meel met bakingsoda, zout en kwark, voeg de pompoen toe en kneed er met de hand een soepel deeg van. Laat het deeg 15 minuten rusten.

  4. Verdeel het deeg in 3 bolletjes en vorm er vervolgens 3 platte ovale broodjes van van ongeveer een halve cm dik. Besmeer de broodjes met een klein beetje olijfolie of ghee.

  5. Verwarm een koekenpan en bak de broodjes goudbruin en gaar.

  6. Serveer ze direct bij een lekkere curry of een grote kom pompoensoep die je maakt van de overgebleven pompoen.

  7. Let op! Dit zijn geen broodjes die je kunt bewaren, direct uit de pan zijn ze gewoon het allerlekkerst.