Romige Groente Wokschotel met Zalm OF Champignons

Romige Groente Wokschotel met Zalm OF Champignons

Omschrijving

Dit gerecht is niet alleen heel makkelijk en snel te maken, het smaakt ook heerlijk voor jong en oud. Bomvol groentes en de room maakt 't lekker smeuïg, ook voor de jongeren onder ons.

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti of rijst volgens verpakking gaar.

  2. Snijd de prei, Chinese kool en courgette in ringetjes en blokjes van ca. 1 cm, voeg de provencaalse kruiden toe en wok in een scheut olijfolie op middelhoogvuur ca. 5 minuutjes.

  3. Voeg de zalm of in kwarten gesneden champignons erbij en wok nog ca. 5 minuten, totdat het gaar is.

  4. Voeg de slagroom, 2 teentjes geperste knoflook en de roomkaas toe en roer door totdat de room er goed doorheen zit.

Serveer met de spaghetti of rijst.