Roze Chocolademelk

Roze Chocolademelk

Omschrijving

14 februari is het niet altijd even warm! Dus hoe chill is het als je lekker onder een dekentje op de bank bij elkaar kan kruipen! Al helemaal om deze heerlijke warme chocolademelk te drinken!

Bereidingswijze

  1. Kook het bietensap in tot ongeveer de helft van de originele hoeveelheid
  2. Breek de reep chocolade in stukjes. Doe de chocolade in een steelpannetje samen met de melk, honing en het aardbeiensiroop
  3. Breng het langzaam aan de kook, en voeg beetje bij beetje het bietensap er aan toe. Je kunt net zoveel bietensap toevoegen tot de kleur 'roze' genoeg is!
  4. Klop ondertussen de slagroom met wat rietsuiker stijf
  5. Schenk de warme chocolademelk in de mokken, en verdeel de stijfgeklopte slagroom erover. 
  6. Bestrooi de glazen met wat gojibessen en/of witte chocolade

Lekker met Chocolade-Cranberry koekjes!