Omschrijving
''Bah, koude rode bietensap...'', ik hoor het je al denken. Maar integendeel! Ik, als leek zijnde in de raw-powerfood-sappen wereld, verbaasde mij over de totaal andere smaak dan je je voor zou stellen. Aangenaam lekker!
''Bah, koude rode bietensap...'', ik hoor het je al denken. Maar integendeel! Ik, als leek zijnde in de raw-powerfood-sappen wereld, verbaasde mij over de totaal andere smaak dan je je voor zou stellen. Aangenaam lekker!
Als je echt niet van ‘velletjes’ in je sappen houdt, kun je altijd deze smoothie eerst door de zeef halen. Vergeet dan niet met de achterkant van een lepel, het laatste sap uit de pulp te persen! Mocht je een sapcentrifuge/juicer/you name it hebben, gebruik deze dan! Scheelt een hele hoop gedoe!
Een kleine sidenote bij dit recept: Persoonlijk vond ik de gember méga overheersend, en zou de volgende keer maar 25 gram ipv 50 gram gebruiken.
Dit is geheel op eigen risico ;-)