Snelle Noodles met Hollandse groentes (vegan)

Snelle Noodles met Hollandse groentes (vegan)

Omschrijving

Receptuur & koken: Marie-Sophie
Fotografie: David
Grafische bewerking: Emiel
Samen zijn zij Wauw Factory

Bereidingswijze

  1. Breng de groentebouillon (2 blokjes) aan de kook en kook hierin de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
     
  2. Snijd de gember in kleine blokjes en snipper de knoflook. Snijd de chinese kool en de wortel in reepjes. Verhit een wok op het vuur met een beetje olie fruit hierin de gember en knoflook aan. Voeg de de Chinese kool en winterpeen toe en wok tot de groenten zacht zijn.
     
  3. Giet de noodles af en voeg toe met de sojasaus. Meng alles goed, breng op smaak met zout en peper.
     
  4. Schep de noodles in borden. Snijd de rode peper en bosui in ringetjes en halveer de limoenen.
     
  5. Bestrooi de noodles met de peper en bosui en geef ieder bord een halve limoen om erover uit te knijpen.