Spelt-Haver Wraps met Gruyère en Paddenstoelen

Spelt-Haver Wraps met Gruyère en Paddenstoelen

Omschrijving

Een recept met friszoete, nootachtige en aardse smaken. Je kunt er net als ik voor kiezen om een gedeelte van de aardperen en paddenstoelen te grillen.
Dit geeft een verschil in structuur in het gerecht en ziet er mooi uit!

Kim Ringnalda van Flanz Kookkunsten

Bereidingswijze

  1. Schil de aardperen. Snijd een gedeelte in plakken en een gedeelte in kleine blokjes. Blancheer ze.
  2. Snijd de grote paddenstoelen in plakken en snijd de rest in blokjes. Grill de plakjes aardpeer en paddenstoel.
  3. Bruneer de walnoten in de oven. 8 minuten op 160 graden.
  4. Hak de teentjes knoflook en snij de bosui in ringetjes. Bak de resterende paddenstoelen, aardpeer, knoflook en helft van de bosui in de olijfolie. Laat driekwart van de gruyère er doorheen smelten.
  5. Bereid de wraps zoals op de verpakking vermeld staat.
  6. Was en droog de winterpostelein, maak deze aan met balsamico, olijfolie, peper en zout. Meng met de gebakken ingrediënten, de walnoten en rauwe bosuitjes.
  7. Vul de wraps met het mengsel en garneer af met de gegrilde aardpeer, paddenstoel en de rest van de geraspte gruyère.