Omschrijving
Stampotje van nieuwe aardappelen met heerlijke lente/zomergroentes.
Beetje verkruimelde verse Heezer Geitenkaas en wat kiemen eroverheen; zalig!
Stampotje van nieuwe aardappelen met heerlijke lente/zomergroentes.
Beetje verkruimelde verse Heezer Geitenkaas en wat kiemen eroverheen; zalig!
Schil de aardappelen niet, maar schrop ze schoon. Kook in wat zout in ca. een half uurtje gaar.
Snijd bosui in ringetjes en fruit ze samen met 2 teentjes heel fijn gesneden verse knoflook in een scheutje olijfolie in een wok.
Voeg al roerend het bouillonblokje, Italiaanse kruiden en Lambertus' kruidenmix toe.
Snijd ondertussen de bimi en rode punt paprika in gelijke stukjes van ca. 1 cm, voeg toe en laat ca. 10 minuutjes al roerend wokken.
Giet de aardappelen af, pureer ze met een klontje roomboter en eventueel wat zoete sojasaus en schep het groentemengsel en grof gesneden waterkers erdoorheen.
Serveertip: verkruimel er wat verse geitenkaas en kiemen overheen.
Recept en foto: Lambertus