Verse Suikermaïs van de BBQ met Mosterdboter

Verse Suikermaïs van de BBQ met Mosterdboter

Omschrijving

Wellicht is dit tè simpel om te delen, maar misschien weet je nog helemaal niet hoe zalig suikermaïs van de BBQ smaakt!? Dus tóch maar even de wereld in slingeren :-)

Zoet sappige Suikermaïs. Hup, zo met schutblad en al op de BBQ roosteren totdat ze mooi bruin/zwart geblakerd zijn. Daarna de bladeren eraf pellen en lekker knabbelen.

Deze hebben geen boter en zout nodig; zalig van zichzelf! Maarrrr... nu kwam ik ter ore dat Hofweb-Collega Babette ze juist wèl met boter eet, mosterd boter beter gezegd. Hoe je die klaar maakt vertelt ze je hier.
 

Bereidingswijze

  1. Hup, zo met schutblad en al op de BBQ roosteren totdat ze mooi bruin/zwart geblakerd zijn. Daarna de bladeren eraf pellen.
     
  2. Roer de ingredienten van de mosterdboter bij elkaar en smeer ze met een kwastje over de kolven. Lekker knabbelen!