Wentelteefjes van Bananenbrood

Wentelteefjes van Bananenbrood

Omschrijving

In een letterlijke handomdraai maak je van je zelf gemaakt bananenbrood werkelijk verrukkelijke wentelteefjes. Lekker als toetje met een bolletje vanille en/of kaneelijs.

Bereidingswijze

Zie het recept voor bananenbrood voor het volledige recept!
 

  1. Meng alle ingrediënten in een kom en giet in een ruime ovenschaal.
  2. Snijd plakjes bananenbrood van ca 2 cm dik en haal deze door het melkmengsel. Vervolgens laat je ze ca. 5 minuten in het melkmengsel trekken.
  3. Draai ze ook even om halverwege, zodat ze lekker vol melk zitten!
  4. Ondertussen verwarm je in een koekenpan een klontje roomboter. Als de boter heet is leg je de plakjes brood erin. Eerst even een paar seconden per kant, daarna ca. 2 minuten per kant mooi bruin bakken.