Wild saté met Bimi van de bbq

Wild saté met Bimi van de bbq

Omschrijving

BBQ-en kun je ook met Wild doen, bijvoorbeeld met Wild Saté van Gansch Anders. Super lekker!

Mocht je dat wild te 'exotisch' of te duur vinden? Kies dan voor kippendij spiesjes, ook ontzettend lekker! Ontdek ook onze BBQ pakketten >>

Bereidingswijze

  1. Laat de spiesjes een nacht in de koelkast ontdooien.

  2. Rooster de kokosvlokken in een droge hete pan tot ze lichtbruin kleuren.

  3. Snijd de lenteui in ringen, snijd de Chinese kool in smalle reepjes.

  4. Meng de Chinese kool met de Sriracha saus, het sap van een halve limoen en 3 cm geraspte gember. Breng op smaak met wat zout.

  5. Verhit een grillpan of barbecue. Kwast de bimi in met de olijfolie, meng met de knoflook en chilivlokken en grill de bimi in 6 minuten beetgaar, besprenkel met het sap van een halve limoen.

  6. Bak de spiesjes om en om in 8 minuten gaar.

Recept & foto: Kruimel.