Wraps met Tuinbonenroerbak en Yoghurtsaus

Wraps met Tuinbonenroerbak en Yoghurtsaus

Omschrijving

Wraps met verse peulvruchten zo van 't land. Snel en toch heel voedzaam!

Recept en Koken: Marie Sophie
Fotografie: Mees

Bereidingswijze

  1. Ris de blaadjes van de tijmtakjes en hak de knoflook fijn. Meng met de Griekseyoghurt en mosterd en breng op smaak met zout en peper.
     
  2. Dop de tuinbonen en haal de peultjes af. Snijd de ui in halve ringen en snijd de wilde tomatenmix in partjes. Snijd de droge worst in plakjes.
     
  3. Verhit een koekenpan op het vuur met 1 el olijfolie en bak de droge worst hierin uit, schep uit de pan en roerbak de tuinbonen, peultjes en ui in het bakvet in 5 minuten gaar. Voeg de tomaatjes toe en bak nog 2 minuten mee. Schep de worst er weer bij en breng op smaak met zout en peper.
     
  4. Leg op elke tortilla een flink blad kropsla en schep de vulling erin. Schep er een lepel yoghurtsaus over en rol de wraps op. Zowel warm als koud lekker.