Brood inpakker gezocht

Op locatie in Biddinghuizen, uren in overleg te bepalen.

Wat ga je doen als Brood inpakker?

Hofweb is een webwinkel waarin het biologische en direct van de boer assortiment centraal staat. Daarnaast kan de klant makkelijk al haar/zijn wekelijkse boodschappen doen, doordat Hofweb een aansprekend totaal supermarkt assortiment aanbiedt.

Brood inpakker bij Hofweb houdt in dat je van dinsdag t/m zaterdag samen met je collega of alleen (afhankelijk van de grootte van de orders), grotere brood- en banket orders van onze bakkers verwerkt tot kleinere klantbestellingen.

Dat doe je ‘s ochtends vroeg van 5:00 tot ca. 9:00. Daarna ben je lekker vrij of mocht je interesse hebben om nog langer door te werken op een andere afdeling, dan zijn daar zeker mogelijkheden.

Als brood inpakker check je de binnengekomen producten op kwaliteit en volledigheid. Hierna sorteer je ze op de juiste manier in het magazijn. Vervolgens pick en snijd je het brood voor de juiste klanten, Na de orderpick verwerk je administratief de manco’s van de leveringen en deel je deze digitaal binnen de aangehaakte afdelingen. Tenslotte zorg je er uiteraard voor dat de inpakruimte opgeruimd en hygiënisch schoon blijft.

Dit ben jij:

Je herkent jezelf in de volgende persoonlijkheden:

  • Ten eerste ben je een vroege vogel die onder het genot van de geur van vers brood graag onze klanten blij maakt. 

  • Je houdt ook van aanpakken en dynamiek en bent redelijk stressbestendig, want er kan soms wat druk ontstaan. Bijvoorbeeld doordat onze bakker een keertje wat later bij Hofweb is, maar onze bezorgers wel op tijd klaar staan om de door jou gemaakte bestellingen te bezorgen. 

  • Je kunt nauwkeurig en geordend werken, want onze klanten verwachten natuurlijk dat wat ze besteld hebben, ook gaan ontvangen. 

  • Je bent fysiek en mentaal fit.

Wij bieden jou:

  • Voor deze functie van ongeveer 20 uur per week bieden we je een marktconform salaris van €13,27 bruto per uur (vanaf 21 jaar en ouder), exclusief vakantiegeld. Inschaling Schaal B van de E-Commerce CAO. Uitbereiding in taken en uren behoort tot de mogelijkheden.

  • Een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een reiskostenregeling, pensioenregeling bij Pensioenfonds voor Levensmiddelen, dagelijks een (gratis) echte biologische lunch op kantoor, 10 % personeelskorting in onze webwinkel en 25 vakantiedagen per jaar.

Daarnaast kun je van ons verwachten:

  • Een dynamische werkomgeving in een groeiend en bloeiend bedrijf, waarin je actief mee kunt denken en richting kunt geven.

  • Actief bijdragen aan een beter voedsellandschap

  • Snel schakelen; Hofweb is een ‘platte’ organisatie, waarin je snel kunt schakelen en initiatieven tot leven kunt brengen.

  • Een fijne werkomgeving. Je werkt samen met collega’s met verschillende disciplines. Met een gezamenlijk doel en een informele sfeer verzet je bergen en dat voelt goed.

Wij zijn Hofweb

Een bedrijf dat in 2004 vanuit een coöperatie van 4 biologisch dynamische boeren is opgezet met als doel om hun prachtige versproducten direct, dus zonder tussenkomst van de groothandel, aan de consument af te zetten.

De boer een betere prijs, de consument een kraakvers product! Daarnaast biedt Hofweb een totaal supermarkt assortiment aan, uiteraard ook biologisch, zodat de klant alle wekelijkse boodschappen in een keer kan laten thuisbezorgen. 

Werken bij Hofweb is afwisselend, geen dag is hetzelfde. In onze werkwijze en cultuur komen de waardes; samen, impact, enthousiast, eerlijk en boerenpraktisch bij elkaar. 

Hofweb is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende organisatie met circa 70 leverende boeren en 150 medewerkers (van bezorger, inpakker tot kantoor personeel). Ondanks we flink gegroeid zijn kennen we een informele/familiaire en betrokken cultuur.

Kom jij ons sterk groeiende bedrijf en enthousiaste team met je persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden versterken? 
Dan zetten we samen het voedsellandschap nog verder in bloei! 

Enthousiast? Neem contact op!

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je meer weten of nog beter, wil je ons komen versterken? Stel je vraag gerust of laat je CV en korte motivatie achter op sollicitatie@hofweb.nl