Coördinator - Interne logistiek

Ongeveer 24 uur per week.
Locatie: Biddinghuizen.

Hofweb is een webwinkel waarin het biologische en direct van de boer assortiment centraal staat. Daarnaast kan de klant makkelijk al haar/zijn wekelijkse boodschappen doen, doordat Hofweb een aansprekend totaal supermarkt assortiment aanbiedt.

Ga jij ‘aan’ als het om producten en proces begeleiden gaat? Ben jij iemand die graag alles tot in de puntjes regelt, verzorgt en oplost? Ben jij mens én kwaliteitsgericht, zorg jij graag voor een blije klant? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit ga je doen:

Coördinator Interne logistiek bij Hofweb is een heel leuke dynamische job. Jij organiseert namelijk het inpakken van de consument boodschappen en bent 1e aanspreekpunt op de vloer van 10 tot max 25 orderpickers, magazijnkrachten, retouren verwerkers en procesondersteuners.

Als meewerkend coördinator zorg jij met bovengenoemd team dat alle biologische boodschappen super netjes verpakt en op de juiste tijd klaar staan voor jouw collega’s van Externe Logistiek, die de kratjes uiteindelijk bij de Hofweb-klant aan huis bezorgen.

Coördinator zijn betekent ook dat medewerkers met vragen naar je toekomen. Jij lost ze zover mogelijk zelfstandig op of speelt issues die meer aandacht vragen door aan je teamleider of andere verantwoordelijken. Zo zorg jij ervoor dat de processen goed draaien en iedereen weet wat hij/zij moet doen.

Op de locatie Biddinghuizen, wat je standplaats is, worden aardappelen, groenten en fruit, kruidenierswaren en brood ingepakt. (Koelvers en diepvries producten op andere locaties, maar daar zijn anderen verantwoordelijk voor)

Ga ervan uit dat je zo’n 80% op de vloer aanstuurt en meewerkt en ca. 20 % op kantoor zit om administratieve taken uit te voeren en te overleggen met je collega coördinatoren, kwaliteit specialisten en je teamleider.

Kortom, jij bent een echte Coördinator waar Hofweb, maar zeker ook onze klant op kan bouwen en vertrouwen.

Je taken zijn o.a.;

 • Je geeft primair sturing aan het voorverpak- en orderpick proces en op het dock.

 • Je geeft leiding aan de min 10 tot max 25 mensen per shift van de afdeling, te weten; orderpickers, magazijnkrachten, retour magazijn collega's en  proces ondersteuners.

 • Je bent  verantwoordelijk voor de uiteindelijke  kwaliteit van het boodschappenkratje voor de klant. 

 • Je coacht de medewerkers tijdens de dienst op kwaliteit, snelheid, klanttevredenheid en helpt opstopping in het proces te verhelpen.

 • Indien nodig maak je overwogen keuzes in het belang van Hofweb en de klanttevredenheid. 

 • Ook ad-hoc rooster issues door spontane afwezigheid van een medewerker los jij makkelijk op en registreer je juist in het rooster of geeft dit tijdig door aan de planner.

Dit ben jij:

Je herkent jezelf in de volgende persoonlijke eigenschappen:

 • Je hebt een sterke, vriendelijke persoonlijkheid  en beschikt over fijne leidinggevende; coachen, aan- en bijsturen, ook in het moment.

 • Je bent stabiel en flexibel en weet snel en met de juiste prioriteiten te schakelen, ook in ad hoc situaties. Zo houd je rust en overzicht.

 • Je hebt een proactieve hands-on houding.

 • Je kunt goed communiceren, zowel ver- als non verbaal (schriftelijk, mondeling en interpersoonlijk) op afdelingsniveaus. 

 • Je bent fysiek in staat om in koudere ruimtes (6-8 graden) te werken en veel te lopen/staan. Oftewel, je bent fysiek fit.

 • Je bent administratief handig met aandacht voor detail. 

 • Je handelt op korte termijn, maar denkt ook graag mee aan structurele oplossingen.

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.

 • Je kunt ‘nummers’ (magazijn, bonnen, computer, etc) goed lezen.

(Werkervaring in de (food) logistiek is een pré)

Wij bieden jou:

 • Voor deze functie van max 32 uur per week bieden we je een marktconform salaris van tussen € 15 en € 17,50 bruto per uur plus 8% vakantiegeld en opbouw vakantiedagen).

 • Een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een reiskostenregeling, pensioenregeling bij Pensioenfonds voor Levensmiddelen, dagelijks een (gratis) echte biologische lunch op kantoor, 10 % personeelskorting in onze webwinkel en 25 vakantiedagen per jaar.

Daarnaast kun je van ons verwachten:

 • Een dynamische werkomgeving in een groeiend en bloeiend bedrijf, waarin je actief mee kunt denken en richting kunt geven.

 • Als Coördinator werk je van maandag t/m zaterdag. Een shift begint om 06:00 tot 15:00 of van 15:00 tot 21:30 uur op zaterdags 7.00 uur tot 15.30 uur.

 • Actief bijdragen aan een beter voedsellandschap

 • Snel schakelen; Hofweb is een ‘platte’ organisatie, waarin je snel kunt schakelen en initiatieven tot leven kunt brengen.

 • Een fijne werkomgeving. Je werkt samen met collega’s met verschillende disciplines. Met een gezamenlijk doel en een informele sfeer verzet je bergen en dat voelt goed.

Wij zijn Hofweb

Een bedrijf dat in 2004 vanuit een coöperatie van 4 biologisch dynamische boeren is opgezet met als doel om hun prachtige versproducten direct, dus zonder tussenkomst van de groothandel, aan de consument af te zetten.

De boer een betere prijs, de consument een kraakvers product! Daarnaast biedt Hofweb een totaal supermarkt assortiment aan, uiteraard ook biologisch, zodat de klant alle wekelijkse boodschappen in een keer kan laten thuisbezorgen. 

Hofweb is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende organisatie met circa 70 leverende boeren en 150 medewerkers (van bezorger, inpakker tot kantoor personeel). Ondanks we flink gegroeid zijn kennen we een informele/familiaire en betrokken cultuur.

Kom jij ons sterk groeiende bedrijf en enthousiaste team met je persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden versterken?
Dan zetten we samen het voedsellandschap nog verder in bloei! 

Enthousiast? Neem contact op!

Herken jij jezelf in het geschtste profiel en ben je enthousiast? We zien je sollicitatie en korte motivatie graag tegemoet via sollicitatie@hofweb.nl. Een disc, drijfveren of persoonlijkheidstest en VOG kan onderdeel maken van de selectieprocedure.

Heb je nog vragen? Laat het ons weten!