DKW magazijn medewerker

8-15 uur per week op dinsdag, woensdag en donderdag
Locatie : Biddinghuizen

Hofweb is een webwinkel waarin het biologische en direct van de boer assortiment centraal staat. Daarnaast kan de klant makkelijk al haar/zijn wekelijkse boodschappen doen, doordat Hofweb een aansprekend totaal supermarkt assortiment aanbiedt.

Interne Logistiek is de grootste afdeling binnen Hofweb. Als DKW medewerker/magazijnmedewerker zorg jij voor een efficiënt ingericht DKW Magazijn (Droge Kruidenierswaren) zodat de orderpickers zo goed mogelijk hun orders kunnen verzamelen. Als DKW medewerker/magazijnmedewerker zorgt jij ervoor dat er geen lege vakken zijn en dat de restanten tot een minimum beperkt worden. Je werkt nauw samen met de Category Manager, inkoper van het DKW en teamleider DKW.

Dit ga je doen:

Je beheert en organiseert de (extra) opslag in het magazijn  en de palletstellingen. Je zorgt ervoor dat artikelen op de juiste locatie staan, de juiste labels bevatten en voert steekproefsgewijs controles uit. Daarnaast zorg je voor een goed THT beleid en controle daarvan. Ook zorg je voor een opgeruimde werkomgeving en je hanteert en bewaakt de HACCP-regels.

Dit ben jij:

 • Je bent proactief met een hands on houding.

 • Je bezit een goede dosis fysieke kracht; werken in koudere ruimtes, veel lopen/staan is voor jou een eitje.

 • Je bent nieuwsgierig en leergierig ingesteld.

 • Je hebt oog voor kwaliteit, maar ook voor het grotere plaatje

 • Je kunt goed samenwerken.

 • Je hebt een gezond verantwoordelijkheidsgevoel.

 • Je kunt goed communiceren op alle niveaus binnen de organisatie

Wij bieden jou:

 • Een dynamische werkomgeving in een groeiend en bloeiend bedrijf, waarin je actief mee kunt denken en richting kunt geven.

 • Actief bijdragen aan een beter voedsellandschap.

 • Snel schakelen; Hofweb is een ‘platte’ organisatie, waarin je snel kunt schakelen en initiatieven tot leven kunt brengen.

 • Ontwikkeling; wij zijn een organisatie die snel groeit. Er is daarmee ruimte voor ontwikkeling op de werkvloer alsmede training. 

 • Inschaling in de E-Commerce CAO, schaal B, afhankelijk van ervaring die je meeneemt tussen de €14,61 (wat is opgebouwd van een bruto uurloon € 13,53 inclusief 8% vakantiegeld toeslag) uiteraard bouw je ook vakantie uren op. Hierboven op ontvang je o.a. reiskostenregeling, pensioenregeling en 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis.

 • Uren per week in overleg gezamenlijk te bepalen, de DKW taken vallen op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 16.00 uur en 21.00 uur (eventueel om 17.00 uur starten is ook een mogelijkheid). Eventueel is het ook mogelijk om de uren uit te breiden met andere werkzaamheden bijvoorbeeld met het voor inpakken en orderpicken.

 • Elke medewerker ontvangt 10% personeelskorting als jij je boodschappen bij Hofweb besteld.

 • En ja, je krijgt veel leuke, gezellige en betrokken collega’s erbij.

Wij zijn Hofweb

Een bedrijf dat in 2004 vanuit een coöperatie van 4 biologisch dynamische boeren is opgezet met als doel om hun prachtige versproducten direct, dus zonder tussenkomst van de groothandel, aan de consument af te zetten.

De boer een betere prijs, de consument een kraakvers product! Daarnaast biedt Hofweb een totaal supermarkt assortiment aan, uiteraard ook biologisch, zodat de klant alle wekelijkse boodschappen in een keer kan laten thuisbezorgen. 

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met ca. 70 leverende boeren door het jaar heen en gemiddeld 3100 bestellende klanten per week. Dit spelen we klaar met 170 collega's. Van bezorger, inpakker, tot kantoorpersoneel.

Kom jij ons sterk groeiende bedrijf en enthousiaste team met je persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden versterken?
Dan zetten we samen het voedsellandschap nog verder in bloei! 

Enthousiast? Neem contact op!

Herken jij jezelf in het geschetste profiel en ben je enthousiast?  We zien je sollicitatie en korte motivatie graag tegemoet via sollicitatie@hofweb.nl.

Heb je nog vragen? laat het ons weten!