Meewerkend Logistiek Hub Coördinator - Standplaats Marum (Groningen)

Ca. 24-32 uur/week verdeeld over 3 - 5 dagen op standplaats Marum (Tussen Drachten en Marum)

Hofweb is een webwinkel waarin het biologische en direct van de boer assortiment centraal staat. Daarnaast kan de klant makkelijk al haar/zijn wekelijkse boodschappen doen, doordat Hofweb een aansprekend totaal supermarkt assortiment aanbiedt.

Logistieke hub Marum
Naast onze hoofdlocatie in Biddinghuizen, moeten onze logistieke hubs - waaronder onze locatie in Marum - ook goed worden aangestuurd.

In Marum huren we een ruimte bij biologische groothandel BioNoord, waar we onze koelvers- en diepvriesproducten verzamelen, in het magazijn beheren en vervolgens de orders klaar maken op consumenten niveau.

Daarnaast worden onze klanten uit de 3 noordelijke provincies vanuit deze hub twee keer per week bezorgd door onze vaste Hofweb-bezorgers.

Dit verwachten we van je

Als hub-coördinator Marum werk je gewoon mee in je kleine en overzichtelijke team in de logistieke processen zoals goederenontvangst, magazijnbeheer en orderpick.

Vanuit deze praktische verbinding met de processen ben je het aanspreekpunt voor zowel jouw directe collega's op locatie, alsook jouw collega's van logistiek en inkoop in Biddinghuizen. 

Op die manier coördineer en verwerk je de logistieke stroom, zodat alle orders juist en tijdig bij elkaar worden gepakt en onze chauffeurs op tijd kunnen vertrekken om onze klanten blij maken met hun biologisch bestelde producten. 

Als meewerkend logistiek hub-coördinator Marum ben jij hier verantwoordelijk voor. 

Jouw werkzaamheden bestaan uit

 • Je bent meewerkend coördinator, wat inhoud dat je alle werkzaamheden in principe mee doet of kán doen. Het is dus géén kantoorbaan, maar een hands on job met daarnaast kantoorwerkzaamheden die je grotendeels op de werkvloer kunt uitvoeren. Ook ben jij handig met computer software zodat administratieve taken je weinig tijd kosten. 

 • Aansturen en begeleiden van het team. Je beheert de personele planning in samenspraak met je collega's in Biddinghuizen. Je bent de oren en ogen van de locatie en de medewerkers. Je weet duidelijk prioriteiten te stellen en zorgt ervoor dat je team van alle belangrijke zaken op de hoogte is. Jij bent de verbinding met ons hoofdkantoor. 

 • Je bent verantwoordelijk voor het magazijn en locatiebeheer op de hub. Je controleert en verwerkt ingekomen goederen en uiteraard ook de uitgaande goederen. Je bent oplossingsgericht en kan snel schakelen als het nodig is.

 • Samen met je collega's in Biddinghuizen zorg je voor optimale logistieke processen en waarnodig voer je in overleg optimalisaties door.

Herken jij jezelf in onderstaande mix van persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden?

 • Je voelt je verantwoordelijk. Je bent doortastend, weet je team gerust te stellen en denkt in oplossingen en mogelijkheden.

 • Je bent vaardig in computer software eigen maken, hierdoor kosten administratieve handelingen je weinig extra tijd.

 • Je bent adaptief en flexibel; je kunt snel schakelen, een echte multitasker die prioriteert en daarnaar handelt. 

 • Je bent open en communicatief; luistert goed en deelt makkelijk informatie.

 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 • Je bent precies en secuur in je werk. 

 • Je vindt het leuk om samen met je collega’s te zorgen voor blije en tevreden klanten! Daarnaast help je ook graag je collega’s van andere afdelingen, logistiek of inkoop, om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt.

 • Je hebt oog voor detail, zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. 
  Affiniteit met duurzaamheid en biologische producten is een pré.

 • Je hebt ervaring met het zelfstandig aansturen van een klein team en gaat gemakkelijk om met computerprogramma's.

 • Je bent zowel pragmatisch als analytisch sterk.  

Wij bieden jou


Voor deze functie van ca. 24-32 uur per week bieden we je een marktconform salaris van tussen de € 2.600,- en € 3.033,- bruto per maand (op fulltime basis, bruto uurloon tussen € 15 en € 17,50 exclusief vakantiegeld en vakantiedagen).

Een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een reiskostenregeling, pensioenregeling bij Pensioenfonds voor Levensmiddelen, 10% personeelskorting in onze webwinkel en 25 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis).

Een dynamische werkomgeving in een groeiend en bloeiend bedrijf, waarin je actief mee kunt denken en richting kunt geven.

Vrijheid in het inrichten van je werktijden en het organiseren van je werk, uiteraard binnen het haalbare. 

Actief bijdragen aan een beter voedsellandschap
Snel schakelen; Hofweb is een ‘platte’ organisatie, waarin je snel kuntschakelen en initiatieven tot leven kunt brengen.

Een fijne werkomgeving. Je werkt samen met collega’s met verschillende disciplines. Met een gezamenlijk doel en een informele sfeer verzet je bergen en dat voelt goed

Wij zijn Hofweb

Een bedrijf dat in 2004 vanuit een coöperatie van 4 biologisch dynamische boeren is opgezet met als doel om hun prachtige versproducten direct, dus zonder tussenkomst van de groothandel, aan de consument af te zetten.

De boer een betere prijs, de consument een kraakvers product! Daarnaast biedt Hofweb een totaal supermarkt assortiment aan, uiteraard ook biologisch, zodat de klant alle wekelijkse boodschappen in een keer kan laten thuisbezorgen. 

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met ca. 70 leverende boeren door het jaar heen. Dit spelen we klaar met 150 collega's. Van bezorger, inpakker, tot kantoorpersoneel.

Kom jij ons sterk groeiende bedrijf en enthousiaste team met je persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden versterken? Dan zetten we samen het voedsellandschap nog verder in bloei! 

Enthousiast? Neem contact op!

Herken jij jezelf in eerder genoemde vaardigheden? We zien je sollicitatie en korte motivatie graag tegemoet via sollicitatie@hofweb.nl.

Een disc, drijfveren of persoonlijkheidsanalyse en VOG kan onderdeel maken van de selectieprocedure.

Heb je nog vragen laat het ons weten!