Orderpickers & Inpakmedewerkers gezocht

Op locatie in Biddinghuizen, uren in overleg te bepalen.

Wat ga je doen als Orderpicker/Inpakmedewerker?

Op onze locatie in Biddinghuizen verwerken we bestellingen van biologische producten van onze klanten. Dit is een heel proces, waar we je hulp goed bij kunnen gebruiken. De klant bestelt de wekelijkse boodschappen online. Nadat de inkoop gedaan is kom jij in actie! Jij zorgt ervoor dat alle binnengekomen artikelen op juiste gewicht/hoeveelheid word verpakt en in de schappen terecht komen. Zodra alle producten binnen zijn kan het orderpicken beginnen. Je loopt met onze 'homemade' orderpickkarren door het magazijn en zorgt ervoor dat de bestelde producten van de klant netjes en verzorgd in je kratje terecht komen. Doordat de boodschappen digitaal in je tablet verschijnen kan je tijdens het orderpicken niks vergeten. Krat voor de klant compleet? Dan draai je een kaartje uit en schuif je het kaartje in het krat. Vervolgens zet je het krat op de juiste plek zodat onze chauffeurs de juiste boodschappen mee krijgen op route. Tussendoor zorg je ervoor dat de kratten aangevuld blijven voor de orderpick en ruim je het ontstane afval op. 

Zo ziet je dag eruit…

Na een lekker warm bakkie thee/koffie ga je aan de gang. Je begint het brood te snijden voor klanten die vandaag brood in hun kratje moeten hebben. Daarna help je nog even een paar rondes met orderpicken. Nog even snel de boel tussendoor opruimen. Tijd voor pauze! Helemaal opgeladen? Je klapt nog even de kratten zodat de orderpick voldoende voorraad heeft. Daarna ga je zelf ook verder met orderpicken. Tussendoor komt iemand van de afdeling Inkoop even iets bij je navragen. Nog 1 klant te gaan en dan lekker lunchen! Tussendoor zijn nieuwe producten binnengekomen die verpakt moeten worden in de juiste hoeveelheden of gewicht, uiteraard check je ook even of de kwaliteit van de producten goed is. De verpakte producten leg je klaar in de schappen zodat de orderpick weer voorraad heeft. Je leidinggevende komt even iets vragen rondom verbeteringen in het proces, je denkt graag mee. Aan het eind van je dag help je nog even mee om de kratten te klappen en het fust weg te werken. 

Dit ben jij:

​​​​​Je kunt goed samenwerken in een team waar jij het ook leuk vindt om binnen het team je eigen taken te hebben.

Je bent energiek en fit, lopen en tillen is voor jou een peulenschil.

Je voelt je het beste in een informele en dynamische omgeving.

Je bent graag betrokken en voelt je graag onderdeel van het geheel.

Je bent flexibel en kan accuraat werken.

Elke dag zorgen dat we blije klanten hebben geeft je energie.

Wij bieden jou:

 • Op dit moment zoeken we voor de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag tussen 13.00 uur en 22.00 uur en vrijdag tussen 08.00 uur en 22.00 uur extra collega's. We bieden je tijdens deze uren een afwisselend takenpakket waarin je zowel opgeleid wordt/bezig gaat met de voorinpak, orderpick en ons DKW magazijn.

 • Een dynamische werkomgeving in een groeiend en bloeiend bedrijf, waarin je actief mee kunt denken en richting kunt geven.

 • Actief bijdragen aan een beter voedsellandschap.

 • Snel schakelen; Hofweb is een ‘platte’ organisatie, waarin je snel kunt schakelen en initiatieven tot leven kunt brengen.

 • Ontwikkeling; wij zijn een organisatie die snel groeit. Er is daarmee ruimte voor ontwikkeling op de werkvloer alsmede training. 

 • We volgen de nieuwste CAO binnen Nederland: De E-Commerce CAO

 • Elke werkdag de beschikking over een lunch/eet ruimte waar je kan genieten van heerlijke biologische producten terwijl je zelf even oplaadt. Uiteraard een mooie kans om kennis te maken met de (h)eerlijke boodschappen die jij inpakt voor de klant.

 • 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis

 • Een bedrijfseigen reiskostenregeling

 • Deelname aan de pensioenregeling bij het Levensmiddelen pensioen

 • Een personeelskorting in onze webwinkel van 10%.

 • Een marktconform salaris afhankelijk van je leeftijd. Ben je 21 jaar of ouder dan is je bruto uurloon € 14,20 (inclusief vakantiegeld). Dit is opgebouwd uit een bruto uurloon van € 13,53 en 8% vakantietoeslag. Per 1 juli is je bruto uurloon € 14,36 opgebouwd uit een bruto uurloon van € 13,68 en 8% vakantietoeslag

 • Uiteraard bouw je ook vakantie uren op.

 • En niet geheel onbelangrijk; je komt te werken met hele leuke collega's.

Wij zijn Hofweb

Een bedrijf dat in 2004 vanuit een coöperatie van 4 biologisch dynamische boeren is opgezet met als doel om hun prachtige versproducten direct, dus zonder tussenkomst van de groothandel, aan de consument af te zetten.

De boer een betere prijs, de consument een kraakvers product! Daarnaast biedt Hofweb een totaal supermarkt assortiment aan, uiteraard ook biologisch, zodat de klant alle wekelijkse boodschappen in een keer kan laten thuisbezorgen. 

Werken bij Hofweb is afwisselend, geen dag is hetzelfde. In onze werkwijze en cultuur komen de waardes; samen, impact, enthousiast, eerlijk en boerenpraktisch bij elkaar. 

Hofweb is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende organisatie met circa 70 leverende boeren en 130 medewerkers (van bezorger, inpakker tot kantoor personeel). Ondanks we flink gegroeid zijn kennen we een informele/familiaire en betrokken cultuur.

Kom jij ons sterk groeiende bedrijf en enthousiaste team met je persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden versterken? 
Dan zetten we samen het voedsellandschap nog verder in bloei! 

Enthousiast? Neem contact op!

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je meer weten of nog beter, wil je ons komen versterken? Stel je vraag gerust of laat je CV en korte motivatie achter op sollicitatie@hofweb.nl