Minder verpakking; heb je het gemerkt?

En, ben je (nog steeds) tevreden over de kwaliteit van de (vers)producten bij bezorging?

Maandag 30 september 2019 - door Maarten

De afgelopen maanden hebben wij ons best gedaan steeds minder verpakkingsmateriaal te gebruiken voor met name je bestelde Groentes en Fruit. Natuurlijk zijn wij reuze benieuwd of het je is opgevallen en - nog belangrijker - of je hier tevreden over bent en of je feedback voor ons hebt.

Minimaal verpakt met behoud van versheid. Daar streven we naar.

Wij blijven steeds testen hoe we minder verpakking kunnen gebruiken, maar de kwaliteit van de producten staat bij aflevering absoluut voorop. Dus zijn we continu opzoek naar de juist balans hierin. Ook onze collega's van de orderpick denken constant mee over de juiste manier van boodschappen inpakken. 

Daarom hebben we ook alle klanten die de afgelopen tijd een bestelling hebben geplaatst middels een persoonlijk bericht en facebook uitgenodigd om een reactie te geven hoe zij het verpakkingsarm inpakken in relatie tot de kwaliteit ervaren. 

Mocht jou dit bericht (nog) niet hebben bereikt, dat kun je hier alsnog je reactie kwijt. Binnenkort komen hier ook de resultaten van onze 'verpakkingsarm inpakken enquete'. 

Deel jouw ervaring rondom verpakkingsarm inpakken en de kwaliteit van onze producten via lambertus@hofweb.nl

Bekijk ook ons bericht op facebook met alle reacties hierover.