Nagerecht - Kokos Panna Cotta met Blauwe Bessencompote (gluten- en koemelkvrij, vegan, suiker-arm)

Nagerecht - Kokos Panna Cotta met Blauwe Bessencompote (gluten- en koemelkvrij, vegan, suiker-arm)

Omschrijving

Drentse Blauwe bessen uit de diepvries lenen zicht uitstekend voor deze vegan panna cotta.

Tip: wil je dit gerecht pimpen? Serveer deze dan met deze home made Chocolade Panforte (is vegan en kan glutenvrij)

Bereidingswijze

  1. Doe de blauwe bessen in een steelpannetje met 2 eetlepels agavesiroop en stoof ze in 10 minuten zacht en glanzend.

  2. Doe de kokosmelk met de rest van de agavesiroop, het sap en rasp van de limoen en 2 gram agar in een steelpan en breng al roerende aan de kook. Laat 2 minuten doorkoken en iets afkoelen.

  3. Verdeel de kokosmelk over 6 kleine glaasjes en zet de glaasjes voor minimaal 2 uur in de koelkast.

  4. Schep voor het serveren de blauwe bessen compote op de kokos-panna-cotta’s.

Tip: wil je dit gerecht pimpen? Serveer deze dan met deze home made Chocolade Panforte (is vegan en kan glutenvrij)

Meer nagerechten?

<< Alle Kerst gerechten