Omschrijving
Drentse Blauwe bessen uit de diepvries lenen zicht uitstekend voor deze vegan panna cotta.
Tip: wil je dit gerecht pimpen? Serveer deze dan met deze home made Chocolade Panforte (is vegan en kan glutenvrij)
Drentse Blauwe bessen uit de diepvries lenen zicht uitstekend voor deze vegan panna cotta.
Tip: wil je dit gerecht pimpen? Serveer deze dan met deze home made Chocolade Panforte (is vegan en kan glutenvrij)
Doe de blauwe bessen in een steelpannetje met 2 eetlepels agavesiroop en stoof ze in 10 minuten zacht en glanzend.
Doe de kokosmelk met de rest van de agavesiroop, het sap en rasp van de limoen en 2 gram agar in een steelpan en breng al roerende aan de kook. Laat 2 minuten doorkoken en iets afkoelen.
Verdeel de kokosmelk over 6 kleine glaasjes en zet de glaasjes voor minimaal 2 uur in de koelkast.
Schep voor het serveren de blauwe bessen compote op de kokos-panna-cotta’s.
Tip: wil je dit gerecht pimpen? Serveer deze dan met deze home made Chocolade Panforte (is vegan en kan glutenvrij)