Onderscheidend lekkere kerstmenu's van onze chefs

Met Kerst pak je uit. Smaakvol, onderscheidend, maar óók beter voor boer en aarde, toch? Hofweb huiskok Marie-Sophie en Chefs Yvette van Boven en Mari Maris gingen flink voor je aan de slag met ingrediënten die hierbij passen. Minder, maar beter vlees, unieke producten direct van onze boeren en meer plantaardige eiwitten. Zo vieren we nú al Kerst, zoals we ons in 2030 zouden wensen. Want het is pas echt feest als iederéén mee geniet. Laat je inspireren!

 

Dubbel genieten van Marie-Sophie's Kerstmenu

Hofweb-kok Marie-Sophie kerstkookt deze keer met alléén maar Hofweb Pareltjes van onze boeren en telers: Yacon, Haantje, kleine Pompoentjes én verse Cranberry's. Allemaal producten waar we éxtra trots op zijn, omdat ze zo goed passen in een toekomstbestendig voedsellandschap. Want het feest wordt alleen maar groter als iedereen ervan kan meegenieten; jij, de boer én de aarde, toch?

Naar Marie Sophie's Kerstmenu

Zeer smaakvolle vegetarische Kerst met Mari Maris

Kerst met Mari Maris betekent sowieso vegetarisch, want daar is ze als Chefkok in gespecialiseerd. En als fervent moestuinierster weet ze ook de groentes van het seizoen te waarderen, waarbij ze de 'buitenbeentjes' niet schuwt, maar ook de doodgewone alledaagse groentes om weet te toveren tot zeer smaakvolle gerechten! Ook peulvruchten en noten zijn rijkelijk vertegenwoordigd in haar gerechten.

Naar Marie Maris' Kerstmenu

Bourgondisch van dichtbij met Yvette van Boven

Kerst met Yvette van Boven staat garant voor veel smaak met volwaardige producten van dichtbij. Vlees van 'oudgediende' melkkoeien bijvoorbeeld, uit de 'kringloop dus' en niet speciaal vetgemest. Maar ook van onze toekomstbestendige pareltjes zoals Zoete Aardappel, Cranberry's en Flowersprouts weet ze om te toveren tot iets bijzonders. Toetje? Dát kun je sowieso aan Yvette over laten... :-)

Naar Yvette van Bovens' Kerstmenu

Proef de toekomst met onze speciaal geselecteerde Kerst-pareltjes

Ken je Flower Sprouts, Yacon, Kleine Pompoentjes, Winterpostelein, Cranberries en Haantje? Allemaal vreselijk lekkere en voedzame producten die voldoen aan criteria van hoe ons menu er in 2030 uit kan zien, te weten:

  • Volledig biologisch en bio-dynamisch
  • Grondgebonden
  • Direct van de boer
  • Maximaal circulair, ook wat economie betreft
  • Minder, maar 'beter' vlees en juist meer eiwitten uit planten
  • Minimale voedselverspilling
  • Vernieuwende producten en teeltwijzen voor meer (bio)diversiteit
  • Vol vitamines voor meer gezondheid voor jou 
Maak kennis met onze Kerst-Pareltjes