Zinneprikkelende Start van een nieuwe Familietraditie

Diner met de teler aan tafel: een succesrecept

Blog - woensdag 5 februari 2020 - door Suzanne


Onze ingrediënten:

  • 40 enthousiaste fijnproevers, met hart voor goed, biologisch eten
  • Een flink aantal forse pompoenen, bio & met liefde geteeld
  • Een gepeperde mening hier en daar
  • En een goeie portie nieuwsgierigheid naar de wereld achter ons eten

Maak af met een sausje van tuindersweetjes... En voila, je hebt alles in huis voor een heerlijke avond.

Afgelopen vrijdag schoven 40 fijnproevers aan voor het Grote Familiepompoen-diner. Chefkok Eric van Veluwen in Antropia kookte voor ons de sterren van de hemel, pompoen in alle mogelijke bereidingswijzen. Weet je nog, de Familiepompoen? Van dit bijzondere rasje verzamelden we afgelopen november zaden, alle klanten konden die terugsturen naar de teler.

Het werd de start... van een Familietraditie. Binnen een mum van tijd was de pompoen uitverkocht, en stuurden velen de zaden terug naar tuinder Isabel. Op de avond van het diner, hoorden we massa's inspirerende verhalen van klanten. Persoonlijke ervaringen van doorgewinterde én kersverse liefhebbers van biologisch eten, direct van de boer. Verschillende biologische tuinders aan tafel, die elkaar bevragen. En met z'n allen bourgondisch genieten van het beste van het teeltseizoen. Dat smaakte naar meer...

Het toetje? Een uitnodiging om opnieuw te komen zaaien bij tuinder Isabel, deze lente!

Op zondag 10 mei is iedereen welkom. We gaan de nieuwe generatie van dit speciale pompoenras zaaien, direct bij de boer.

Enne... een succesrecept houd je natuurlijk op het menu: diner bij de boer gaat op herhaling. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte ;-)