Omschrijving
Haantje: de kip van de toekomst? Alle gekheid op een stokje: dat in het verhaal van de kip en het ei, ook hier en daar een haantje komt kijken - dat moet geen verrassing meer wezen. Wie regelmatig een ei eet, die zou ook eens hanenvlees mogen proeven. Hóe je hele haan vervolgens op je menu zet, dat is dan weer een tweede. Marie Sophie ging er uitgebreid mee aan de slag, met dit heerlijke resultaat.
Maak jij jouw kerst graag toekomstbestendiger? Zet ook eens een haantje op het menu. Lees hier waarom haantjes een voortrekkersrol kunnen spelen in de landbouw van de toekomst. Het hele Haantje maakt deel uit van de Hofweb Kerstpareltjes: producten waar we extra trots op zijn; bekijk ook onze andere 'Pareltjes'.
Het volledige kerstmenu van Marie-Sophie vind je hier. Bekijk ook Marie Sophie's voorgerecht, bijgerecht en nagerecht.
Recept en koken: Marie Sophie Wigbers
Fotografie: Mees van den Ekart