Hart verwarmend Vegan menu

Ontzettend simpel en snel te maken. De smaak van de linzensaus is rijk en hart verwarmend!

Naar het Veganmenu
Direct van het land

Direct van onze boeren

Het lekkerste vers van onze boeren, aangevuld met een totaal assortiment biologische producten. Een complete biologische winkel waar je al je wekelijkse boodschappen kan doen!  

Bestellen

Door jou besteld, vers geoogst

Voor woensdagochtend 11 uur besteld, vers geoogst en door ons team met aandacht ingepakt!

Biologischproducten thuisbezorgen

Thuis gebracht door vaste bezorger

Bezorgen doen we zelf, vaste chauffeurs op een vaste dag. Niet thuis? Laat het ons weten en wij regelen het! Liever afhalen op één van onze afhaallocaties? Geen probleem!

Hofweb op Biobeurs uitgeroepen tot beste biologische webwinkel 2017!

Eerlijk gezegd hadden we er niet zo op gerekend, vooral nog druk met onze vers gelanceerde webwinkel. Maar juist door dit onverwachte, zijn we er extra content mee!

Naast onze klanten, die massaal op ons hebben gestemd (waarvoor heel veel dank!!!), was er ook het oordeel van de vakjury.

Naast onze nieuwe webwinkel, welke werd omschreven als 'helder, overzichtelijk en vol bestelgemak', roemden zij vooral ook de directe connectie met onze boeren. Niet alleen staan zij middels een coöperatie aan de wieg van de Hofweb, ook leveren zij, samen met inmiddels nog ca. 45 boeren door het jaar heen, het lekkerste vers voor onze klanten!
Faire, met de boer afgestemde prijzen is hèt handels criterium. Een super vers product voor jou als klant het resultaat. Hoofdthema voor de beoordeling was dan ook 'transparantie in de keten'. Wat geweldig dat dit niet onopgemerkt bleef tijdens de beoordeling!
Dit leuke spelletje doen we al ruim 12 jaar en deze waarderende energie voelt als een enorm warm bad!

Peter (foto midden) nam woensdagavond op de Biobeurs in Zwolle de 1e prijs in ontvangst. Hofwebbers Hjalmar, Nanda, Simon en Maarten waren euforische getuigen, dat spreekt voor zich!

Warmonderhof tuinbouw

Biologische tuinbouwer

In 1995 werd aan Dianne en Reggy Waleson gevraagd hun tuinders- capaciteiten in te willen zetten op en voor Warmonderhof in Dronten. Dat was een enorme uitdaging. Want biologisch dynamisch tuinbouw beoefenen op zware kleigrond is echt topsport! De structuur van de grond verbeterde na het opbrengen van kompost en het behandelen van de grond met het koemest-preparaat. Het resultaat is verbluffend: inmiddels zitten er wormen in de grond en kan het onkruid er met de hand worden uitgetrokken.

Directe afzet geeft veel voldoening!

Onze producten werden voorheen vooral via een groothandel verkocht en / of vonden hun eind bestemming in groente-tassen. De laatste jaren worden onze groenten steeds meer verhandeld op diverse boerenmarkten, in de Hofwinkel én uiteraard bij de Hofweb. Het leveren van enkele kisten in plaats van een hele pallet is veel prettiger voor onze bedrijfsvoering. Bovendien is het contact met je klanten een héél groot voordeel! En nu we helemaal niet meer aan de groothandel hoeven te leveren, krijgen we een stuk meer voor onze producten. Op deze manier kunnen we de relatieve kleinschaligheid volhouden, zodat we met veel aandacht en toewijding kwaliteitsproducten kunnen blijven telen.

Reggy

Wij zijn Hofweb

Bij de Hofweb hebben wij een eigen idee over een eerlijke en duurzame voedselketen. De Hofweb is ontstaan uit een initiatief van vier biologische boeren en is in 14 jaar uitgegroeid tot een netwerk van boeren en telers die wekelijks hun oogst direct leveren aan de consument.


Wij doen dagelijks ons best om het pure product zo vers en onbewerkt mogelijk bij de consument te bezorgen. Onze versproducten zijn veelal lokaal geteeld en verbouwd. De Hofweb is de enige schakel tussen boer en consument. Hierdoor is de keten efficiënt, ontvangt de consument een heel vers product en krijgt de boer een eerlijke prijs voor zijn producten. Geen prijsdruk, minimale afval en geen verliezers in onze voedselketen, dat is waar wij bij Hofweb blij van worden.


Inspiratie voor heerlijke gerechten

Wij proberen je elke week te verrassen met heerlijk recepten die passen bij de producten van het seizoen.